Historie, Franse sfeer en genieten van theater en kleinkunst.

 

2017

2017 was een prachtig jaar mede dankzij u VRIENDEN

 We hadden 18 zeer succesvolle optredens 

 Het jaar begon met een prachtig optreden van Mylou Frencken uitgekocht door de rotary club.

Verder traden op Eva sur Seine, Jeroen Zijlstra, Trio Escapada, Two dutch tenors, Eric Vaarzon Morel en Thomas Beijer, Trio Joost Zoeteman in een ode aan Django Reinhardt, Bertus Borgers, De Amsterdamse straat band, Rogelio Bicudo, De Amsterdam Klezmerband, Keirin Halpn, The Preacher Men en we eindigden het jaar met een muzikaal  kerstdiner.

Er waren 5 regionale bijeenkomsten, twee filosofieavonden en zelfs een bruiloft.

We ontvingen 9 maal de gemeente  Oostellingwerf 

28 dagen achter elkaar waren we de gehele dag geopend tijdens Open stal van 11 tot na diner

 We hebben de producent van de film Lady, een film over een uitgeprocedeerde vluchteling gehost. De crew was 10 dagen bij ons en een stuk van de film werd bij ons opgenomen. De producent van de film, acteur en regisseur Fabian Jansen verbleef de maanden van voorbereiding bij ons als Artist in Residency.

 We hebben de dagen van Berkoop vol Vuur, een groots evenement van de toneelvereniging Zeven Wouden, waar bijna iedereen uit het dorp aan meewerkte,  financieel en praktisch gesteund. 

 Stichting Doen heeft een subsidie toegekend aan Le Brocope ter ondersteuning van de verbouwing van de keuken en de lounge.

 Onze naam wordt steeds meer bekend en de reacties zijn vaak hartverwarmend. 

 De nieuwsbrief wordt goed gelezen en steeds beter gelezen.

 Het Bestuur van de Vriendenstichting  en de Raad van Advies zijn twee keer bij elkaar gekomen voor overleg, plannen controle en advies

 Al met al een zeer positief jaar met veel goede vooruitzichten!! Nogmaals hartelijk dank aan onze VRIENDEN en vaste gasten.

 Mara Eijsbouts

Dagelijkse Leiding Le Brocope

Oldeberkoop 21 april 2018